vacature slotenmaker
 
 
Slotenmaker Schrijnwerker Dag Vast H/F/X.
Voor een zaak in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een Slotenmaker Plaatser voor het plaatsen van veiligheidsdeuren en sloten. Je bent het eerste gezicht van het bedrijf bij hulp en interventies. Je gebruikt de firma camionette om de professionele verplaatsingen uit te voeren. Je bent een handige Harry. Je hebt een rijbewijs B. Je kan zelfstandig werken. Je bent klantgericht en vriendelijk. Je spreekt Nederlands en kan je behelpen in het Frans. verschillende klanten in de regio Moeskroen. technique 4ème degré. Domaine non précisé. Très bonne connaissance. Permis de conduire. Permis de conduire. B Véhicules 3,5, tonnes et 8 places maximum. Régime de travail: Temps plein de jour. Horaire: 40:00: heures -. Commentaire additionnel: Début du contrat: au plus vite. Type: A durée indéterminée. Commentaire avantages: Job met optie vast tijdens mooie daguren: 08u00 - 17u00Interesse in deze vacature, aarzel dan niet om ons zo snel mogelijk te contacteren.solliciteer online of bel/mail ons met jouw contactgegevens.Adecco Kortrijk056/21.94.11kortrijk.155@adecco.be.
vacature
Vacatures - EXPERT SLOTENMAKER.
Voor de regio Zuid-Holland zijn wij op zoek naar een slotenmaker die het Expert-slotenmaker team wilt versterken. De werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit allround werkzaamheden betreft hang-en sluit werk. Ben jij een professioneel slotenmaker en wil je werken tegen een goed salaris en pension? Bekijk de vacature hieronder.
jobs
Slotenmaker As 0489309305 Slotenservice.
Slotenmaker As: de veilige keuze. Slotenmaker As is hét adres voor beveiligingsoplossingen op maat. Daarnaast zijn we uw betrouwbare slotenmaker, die 24 uur op 24 uur voor u paraat staat met een slotenmaker van wacht. U kunt bij ons terecht voor.:
vacature
Bossche vrouw die 850 euro betaalde was zeker niet het enige slachtoffer: zo gaan malafide slotenmakers te werk Tilburg bd.nl. Weer. TV-Gids. Brabants Dagblad Logo. Brabants Dagblad Logo. Zoek. Sluit. Weer. TV-Gids. Menu. Sluit. Facebook. Whats App. Volle
Dat bleek maar weer eens toen vorige week een 88-jarige vrouw uit Den Bosch werd geconfronteerd met een rekening van 850 euro. Gérard Moonen, slotenspecialist uit Tilburg en bestuurslid van het Nederlands Sleutel- en Slotenspecialisten Gilde NSSG krijgt elke week slachtoffers over de vloer. Nigel van Schaik 03-09-18, 16:57: Laatste update: 03-09-18, 17:08.: Je herkent het misschien wel: je staat voor een dichte voordeur, zonder sleutels. Die zijn kwijt of liggen nog binnen. Wat doe je dan? Veel mensen gaan op internet zoeken en bellen één van de 0900-nummers van slotenmakers die 'landelijk' actief'' zijn. Zij staan bovenaan in de zoekresultaten, en daar betalen ze goud geld voor. Dubieuze slotenmaker stort Bossche 88 in ellende: 'Het' kostte me mijn vertrouwen én maandinkomen'.'
vacature
Slotenmakerij Dendermonde Slotenmakerij De Rouck: sleutels, sloten, herstelling.
Bij schoen- en slotenmakerij De Rouck in Dendermonde kunt u 24/7 terecht voor het snel verhelpen van allerlei problemen aangaande sloten en deuren. Inmiddels zijn wij de 4e generatie schoenmakers en sinds 2016 namen we hier tevens de tak van slotenmakerij in Dendermonde bij.
vacature
vacature slotenmaker.
sushi kopen vacature slotenmaker. Slotenmaker Antwerpen Slotenmaker Hoboken Slotenmaker Edegem Slotenmaker Hove Slotenmaker Wilrijk Slotenmaker Kontich Slotenmaker LintSlotenmaker Duffel Slotenmaker Boechout Slotenmaker Mortsel Slotenmaker Berchem Slotenmaker Antwerpen Kiel Slotenmaker Aartselaar Slotenmaker Hemiksem Slotenmaker Schelle Slotenmaker Boom Slotenmaker Mechelen Slotenmaker Boortmeerbeek Slotenmaker Bonheiden Slotenmaker Lier.
https://keyboost.vlaanderen/linkbuilding/
Work@Inbraakveilig: vacatures bij Inbraakveilig Beveiliging Slotenmaker.
Al meer dan 20 jaar de referentie in Vlaanderen met filialen in Gent, Dendermonde, Ninove, Lot en Knokke-Heist. Dringend slotenmaker nodig? Bel 052 22 21 35. Support Vacatures Prijsaanvraag. Naar beveiliging voor bedrijven. Camerabewaking via smartphone. Autonome of geïntegreerde branddetectie. Vuistje op je nieuwe job? Onze jobaanbiedingen op dit moment. voor mensen met pit. voor Lot en Ninove. update 24/05/2022: vacature ingevuld.
Vacatures - Kalkhoven.
Medewerk st er Balie sleutelmaker Gouda, Den Haag, Rotterdam. Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime 37,5, uur medewerk st er met interesse in techniek en het leuk vindt om te leren! Iemand die wil werken in een geweldig familiebedrijf dat al meer dan 60 jaar bestaat.
Vacature - Slotenmaker Rotterdam.
Slotenmaker Rotterdam heeft het slot vervangen voor een nieuw, veilig slot. Bent u uw sleutels kwijtgeraakt of is uw slot kapot? Neem dan contact op met de slotenmakers van Slotenmaker Rotterdam. Onze slotenmakers voeren alle slotenmakerdiensten efficiënt, vakkundig en tegen scherpe tarieven uit.
Toegang tot Vinden geweigerd.
Toegang tot Vinden geweigerd. Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot. Neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt.
Word nu slotenmaker-lid en sluit u aan Vlaamse Slotenmakers Unie.
Verslagen en publicaties. Waarom als slotenmaker lid worden van de VSU? De afgelopen jaren heeft de VSU zich ingezet om een aantal efficiënte instrumenten te ontwikkelen voor de slotenmaker met het oog op een professionele beoefening van zijn of haar job.
Slotenmaker Vacature Slotenmaker Almere 24 Uur Service.
Home Slotenmaker Vacature. Werken als Slotenmaker? Wij zoeken collegas! Wij zijn 1 van de grootste slotenmakers van Almere en omgeving met een 24-uurs dienst. Ons bedrijf groeit nog steeds en wij hebben daarom op korte termijn plek voor een ervaren slotenmaker c.q.

Contacteer ons

Meer resultaten voor vacature slotenmaker